Pasta cabronnara



Du behöver:
Kasler
Pasta:
Mjöl
Mjölk
VispGrädde
Smör 50 -100g
Persilja
Salt och Peppar
Om man vill kan man ha purjolök

Gör så här:

Koka pastan som vanligt.
Haka porjulöken, tärna kaslern bryn karslern och purjulöken i ca 5 minuter.
hacka persiljan.
Ta en kastrull, bryn 50-100 g smör vispa sen ner mjölet till det klumpar sig. Se till och inte bränna mjölet. Häll på lite mjölk och vispa fortsätt att längsamt fylla på med mjölk och låta koka upp tills du har en konsistensen på såsen som du önskar.
Häll ner persilja, purjulök och kaslern i såsen.
Peppra och salta ( salta inte för mycket).

 Färdigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0